Επιλέξτε γλώσσα
Choose language
 
copyright 2004 - 2005
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
 
 
 

 

Η εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΝ ( Γ. Αυγερινός - Γ. Γάκης Ο.Ε.) ιδρύθηκε το 1989 με αποκλειστικό αντικείμενο την κατασκευή, εμπορία και υποστήριξη ραδιο- τηλεοπτικών συστημάτων εκπομπής.
Απο το 1991 η ΗΛΕΚΤΡΟΝ κατασκευάζει πομπούς FM σε επίπεδα ισχύος από 20W - 5KW με λυχνίες, φθάνοντας σήμερα, μέσα από την εξέλιξη της τεχνολογίας, να κατασκευάζει συστήματα υψηλής ισχύος solid state μέχρι και 20KW.
Η παραγωγή τηλεοπτικών πομπών άρχισε το 1992, πρώτα με αναμεταδότες μικρής ισχύος και στη συνέχεια με ολοκληρωμένα συστήματα εκπομπής μέχρι και 5KW.
Ταυτόχρονα με την κατασκευή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών συστημάτων η ΗΛΕΚΤΡΟΝ ασχολήθηκε και με τις μικροκυματικές ζεύξεις τηλεόρασης και ραδιοφώνου έχοντας σήμερα στην Ελλάδα την αποκλειστικότητα κατασκευής ψηφιακών ζεύξεων.
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝ επίσης, έχοντας στην κατοχή της και την υψηλή τεχνογνωσία αλλά και τον κατάλληλο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να κατασκευάσει ειδικά μηχανήματα σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών της.
Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της παραγωγής της η ΗΛΕΚΤΡΟΝ συγκεντρώνει όλες τις προσπάθειές της με συνεχείς επενδύσεις σε υλικό και όργανα μέτρησης, στο σχεδιασμό όλο και περισσότερο αξιόπιστων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, καθώς επίσης και στην έρευνα και την ανάπτυξη για την καλύτερη χρήση των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
Σήμερα η ΗΛΕΚΤΡΟΝ είναι από τις πιο σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα όσον αφορά τα επαγγελματικά συστήματα εκπομπής ραδιοφώνου και τηλεόρασης καθώς και συστήματα μικροκυματικών αναλογικών - ψηφιακών ζεύξεων.
Η εταιρεία μας διαθέτει έναν ικανό αριθμό έμπειρων τεχνικών και συνεργατών καθώς και υψηλής πιστότητας και ποιότητας τεχνικό εξοπλισμό, για να παρέχει πάντοτε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες της.

Γ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ - Γ. ΓΑΚΗΣ Ο.Ε. ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ 6 55337 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

τηλ: 2310908327 fax: 2310908327 email: info@elektron.gr www.elektron.gr

 

Επικοινωνήστε μαζί μας